06 - 44 99 99 19    info@mtbxtra.nl

Alpaca Hike 'n Bike

Zorgboerderij De Marke en MTB-Xtra bundelen hun krachten met dit plezier-pakket voor het hele gezin!

De ene persoon is de andere niet. Sommige mensen (jong, oud, m/v) houden van een avontuur en inspanning, anderen (ook jong, oud, m/v) vinden rust, ontspanning en knuffelen weer veel fijner. Binnen een gezin of vriendengroep kunnen er dan ook verschillende interesses zijn.

Het Alpaca Hike 'n Bike pakket is een initiatief om werkelijk iedereen een leuke ochtend of middag te geven. Een deel van de groep gaat met Hans op de mountainbikes het bos in, de anderen zullen met Esther een alpacawandeling door het dorp maken. Natuurlijk starten en eindigen we wel met z'n allen onder het genot van een drankje en wat lekkers.  

Meer info of reserveren? Mail ons

Alpaca's

De alpaca is een prachtig dier dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Door het geduldige, rustige karakter van de dieren is het één van de prettigste dieren om mee te wandelen. Daarnaast zorgt de wollen vacht voor een enorm hoge aaibaarheidsfactor :-)

Alpaca's lopen niet hard. Een wandeltocht met deze beesten is dus ook uitermate geschikt voor kleine kinderen.

Voor iedereen?

Iedereen kent beperkingen en uitdagingen. In welke mate deze uitdagingen invloed hebben op je doen en laten verschilt echter van persoon tot persoon. Wat voor de één absoluut niet hinderlijk is, vindt de ander juist uiterst frustrerend. En vice versa.

Wat in alle gevallen de échte uitdaging is, is het zoeken naar manieren om met de beperkingen om te gaan. Hoe zorg je ervoor dat je problemen je leven niet gaan be- of overheersen? Vaak kun je dat niet alleen. Gelukkig zijn er experts die je daarbij kunnen helpen. De coaches van MTB-Xtra en Aan de Hand (www.aandehand.com) hebben zich gespecialiseerd in autisme gerelateerde problematiek.

Met al je vragen over dit onderwerp kun je trouwens sowieso bij hen terecht. Mail dan naar info@mtbxtra.nl

Overig

Wij werken zeer nauw samen met Zorgboerderij De Marke. Die boerderij gebruiken wij namelijk als verzamelplek. Ook verzorgt men daar het eten en drinken rondom het mtb-arrangement.

Daarnaast maken wij gebruik van de kennis en kunde van coachingspraktijk Aan de Hand. Hun expertise op het gebied van autisme is enorm. Daar maken wij dankbaar gebruik van!

Kijk voor veelgestelde vragen over mountainbiken en autisme op onze FAQ-pagina.